Συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικών πόλο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, για την προσπάθεια που έκανε στην Β’ Εθνική, απευθύνει με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, αλλά και προσωπικά ο Γεν. Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Σπυριδάκης, η αδυναμία του οποίου για το υγρό στίβο του ΟΦΗ, είναι γνωστή.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. ευχαριστεί θερμά τις αθλήτριες, την προπονήτρια και την έφορο της γυναικείας ομάδας πόλο για τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν αυτά τα κορίτσια και ιδιαίτερα τον Γενικό Αρχηγό κ.Τσαμπουράκη, να φτιάξουν ομάδα από το πουθενά . Παράλειψη θα ήταν να μην ευχαριστήσουμε τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης κ. Αρναουτάκη και τον Υπεύθυνο Αθλητισμού κ. Συριγωνάκη και όλως ιδιαίτερα τους γονείς αυτών των αθλητριών καθώς και τους ανθρώπους του Κολυμβητηρίου Ηρακλείου.

Η ομάδα έχει ιστορία ενός χρόνου και όμως κατάφερε τόσα πολλά.

Από καθαρή ατυχία και από αστάθμητους εξωγενείς παράγοντες δεν κατάφερε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία.
Ο Ο.Φ.Η. έχει μάθει να εκτιμά την προσπάθεια και τη συμμετοχή, ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός, η επιτυχία είναι ότι κατάφερε να κάνει φίλες μεταξύ τους αυτές τις κοπέλες.

Οι πρωτιές και οι αγώνες παίζονται, κερδίζονται ή χάνονται στους αθλητικούς χώρους και όχι στα γραφεία.
Κορίτσια έτσι σας θέλει ο Ο.Φ.Η. χάθηκε μια μάχη όχι όμως η επιτυχία.
Να είστε περήφανες όπως είμαστε όλοι εμείς για την ομάδα και τον Ο.Φ.Η.»

Ο Γενικός Γραμματέας Ο.Φ.Η.
Παναγιώτης Σπυριδάκης»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook