“Πρόκληση να είμαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας “θρύλος” του ελληνικού πόλο, ο Μάκης Βολτυράκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και μίλησε στον Athletic Radio 104,2 χαρακτήριζοντας “πρόκληση” την έλευση του στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Βολτυράκης

Για τον αντίκτυπο που έκανε η συμφωνία του με τον ΟΦΗ: «Ελπίζω να είναι προς το καλό και αυτό το πράγμα να δώσει νέα ώθηση στον υγρό στίβο του ΟΦΗ και να βοηθήσει το τμήμα και τον σύλλογο, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα».

Για το πως προέκυψε η συμφωνία του με τον ΟΦΗ: «Οι συγκυρίες το έφεραν έτσι. Έχω φέρει τον μεγάλο μου γιο στον όμιλο αντισφαίρισης που είναι στο Ηράκλειο προκειμένου να αθληθεί εκεί με συγκεκριμένες προοπτικές. Ο κύριος Μιχάλης Σπαγουλάκης το έμαθε, μου έκανε την πρόταση, μιας και θα πηγαινοέρχομαι και με την συμβολή του Γιάννη Δανδάλη έκλεισε η συμφωνία»

Για το τι στόχους θέτει αναλαμβάνοντας τον ΟΦΗ: «Ειλικρινά θα κάνω ότι μπορώ για εμένα, γιατί είναι τιμή και για εμένα, να υπηρετήσω το άθλημα σε ένα μέρος όπως το Ηράκλειο που έχει παράδοση στον αθλητισμό και να βοηθήσω να αναπτυχθεί το άθλημα. Ο ΟΦΗ πρέπει να πρωταγωνιστήσει σε ένα άθλημα»

Για τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ: «Ήταν και η προσπάθεια του κυρίου Σπαγουλάκη αλλά και του προέδρου, του Γιάννη Δανδάλη. Θεώρησα ότι είναι χρέος μου να βοηθήσω μια πόλη και αν καταφέρω να έρθουν στο κολυμβητήριο περισσότερα παιδιά τότε θα έχω πετύχει. Είναι ένας υγιής χώρος, κάνει τα παιδιά να πάθουν πάνω από όλα να κολυμπούν και να αγωνίζεται»

Για το πως βλέπει ο ίδιος την συμφωνία του με τον ΟΦΗ: Σαφώς είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα. Το ότι θα ξεκινήσω κάτι από τα σπάργανα και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι παρακολούθησα αρκετά παιδιά με μεγάλη πειθαρχία και συγκρότηση. Συνάντησα ένα γκρουπ αθλητών που δεν πληρώνονται και το κάνουν από την αγάπη τους για τον ΟΦΗ και για το άθλημα. Το κάνω πραγματικά από χαρά. Είναι πολύ όμορφο να βλέπω να έρχονται οικογενειάρχες και να το κάνουν από αγάπη για τον σύλλογο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook