Photos / Μπάρμπεκιου… πρωταθλητών στους Snakes!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σύνδεσμος των Snakes δεξιώθηκε την ομάδα πόλο του ΟΦΗ και μέσα σε ένα άκρως Ομιλίτικο περιβάλλον και γεμάτο από κόσμο, όλοι έδειξαν ότι όταν κόσμος και ομάδα είναι ένα, τότε τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Το δώρο – κειμήλιο των παικτών προς τους οπαδούς.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο σύνδεσμος των “Snakes” γέμισε από κόσμο που βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ” με τον σύνδεσμο να διοργανώνει μπάρμπεκιου προς τιμήν των παιδιών του τμήματος πόλο που πριν από μερικές εβδομάδες οδήγησαν τον ΟΦΗ στην, ιστορική, άνοδο στην Α1.

Τα μέλη του συνδέσμου μέσα σε πολύ ωραίο κλίμα με συνθήματα και καπνογόνα δεξιώθηκαν τους παίκτες που, εδώ και χρόνια, προσφέρουν, αφιλοκερδώς, τις υπηρεσίες τους έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την διάκριση για τον ΟΦΗ. Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης όπως και η “ψυχή” του τμήματος πόλο, ο Μιχάλης Σπαγουλάκης.

Μάλιστα, οι παίκτες του ΟΦΗ πήγαν… προετοιμασμένοι στον σύνδεσμο καθώς έκαναν δώρο στον σύνδεσμο μια μπάλα πόλο και ένα σκουφάκι με το σήμα του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook