Στην απειρία και στο άγχος απέδωσε την ήττα ο Βασιλάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο αρχηγός της Κρητικής ομάδας μίλησε μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Α1 πόλο από τον Εθνικό.

Στην απειρία και στο άγχος της ομάδας του απέδωσε το γεγονός πως ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πετύχει γκολ για ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον Εθνικό 10-5), ο αρχηγός της κρητικής ομάδας Φανούρης Βασιλάκης.

Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του με τον καιρό θα βελτιώνεται και στο τέλος θα δικαιωθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον ιστορικό αγώνα της ομάδας της Κρήτης (πρώτο παιχνίδι στην Α1):

«Στην αρχή του αγώνα πιστεύω πως το άγχος μας είχε καταβάλει. Παίξαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε γκολ, τόσο στον παραπάνω, όσο και σε κάποια κόντρα. Φτάναμε κοντά, αλλά υστερούσαμε στην τελική προσπάθεια. Δε βάζαμε το γκολ. Στην πορεία διαπιστώσαμε ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε και αυτό. Από τη μέση και μετά το παιχνίδι πήγαμε λίγο καλύτερα. Ξέραμε πως με το 5-0 δεν ήταν εύκολο να γυρίσει το παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Εθνικός, αλλά τουλάχιστον το παλέψαμε».

Για το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η προσαρμογή: «Για εμάς είναι μια καινούργια κατηγορία και μια καινούργια προσπάθεια. Ο στόχος είναι να παραμείνουμε. Σήμερα είχαμε και την ατυχία να μην παίξουν οι ξένοι που έχουμε πάρει. Αυτό θα άλλαζε την εικόνα μας. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε, αφού στην Κρήτη δεν έχουμε την πολυτέλεια των φιλικών αγώνων. Πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική εικόνα από αγώνα σε αγώνα και στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Πιστεύω πως αν παίξουμε καλά στην άμυνα όπως σήμερα και βελτιωθούμε επιθετικά, έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον Πανιώνιο. Η αλήθεια είναι πως έχουμε δυνατή έδρα και εφόσον δεν αγωνίζεται ταυτόχρονα το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα έχουμε μια πολύ καυτή έδρα. Με τον Πανιώνιο το ποδόσφαιρο παίζει εκτός, οπότε θα έχουμε θερμή στήριξη».

Πηγή: waterpolonews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook