Στο Ηράκλειο η Εθνική ομάδα της Κίνας – φιλικά με τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κοινή προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια με την Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών της Κίνας θα πραγματοποιήσει η ομάδα του ΟΦΗ, αφού αποφασίστηκε πως η ομάδα της χώρας της Ασίας θα μεταβεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο από τις 30/11 – 3/12.

Τις συγκεκριμένες ημερομηνίες οι Κινέζοι διεθνείς δεν είχαν υποχρεώσεις για το Challenge Cup κι έτσι η ομάδα του Ηρακλείου άδραξε την ευκαιρία και τους προσκάλεσε στην ελληνική μεγαλόνησο.

Η συγκεκριμένη προετοιμασία αναμένεται να κάνει πολύ καλό και για τις δύο ομάδες, ανεβάζοντας το πρεστίζ της ομάδας του Ηρακλείου, που είναι νεοφώτιστη στην μεγάλη κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Στους αγώνες αυτούς θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος και ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο διεθνής υδατοσφαιριστής που συμμετέχει στην προετοιμασία των Κινέζων, βοηθώντας μαζί με τον Άλμπερτ Εσπανιόλ τον Πέταρ Πόρομπιτς στο νερό, θα «αντιμετωπίσει» την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και η οποία έγινε η αιτία για την πρώτη του κλήση στις Εθνικές ομάδες.

Έτσι εκτός από τα φιλικά με τις έξι πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος και τη Χίο (που έχει κάνει κοινή προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια), ακόμη μία ομάδα θα έχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί με την Εθνική ομάδα της ασιατικής χώρας.

Εξάλλου υπάρχει η πιθανότητα οι Κινέζοι να δώσουν και φιλικά με την έτερη ομάδα της Κρήτης που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1, τον ΝΟ Χανίων. Κάτι τέτοιο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά εξετάζεται ως ενδεχόμενο.

waterpolonews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook