Έμεινε στην Α1 πόλο ο Ν.Ο. Χανίων!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Υποβιβάστηκε ο Πανιώνιος, όπως και ο ΟΦΗ πριν από λίγες μέρες.

Στην Α1 Ανδρών θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο ΝΟ Χανίων, που επικράτησε με 11-5 του Πανιωνίου στην Κρήτη, έκανε το 3-1 στις νίκες και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία για τη σεζόν 2018/19.

Με σπουδαίο ψυχολογικό αβαντάζ από την εκτός έδρας νίκη στη Νέα Σμύρνη, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα μπήκε δίχως άγχος από το ξεκίνημα στην πισίνα και προηγήθηκε με 4-2 στην πρώτη περίοδο.

Μπαριωτάκης και Χαριτάκης ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 6-2 στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου, για να μειώσει η ομάδα του Πανιωνίου σε 6-4 και 7-5 στη συνέχεια. Όμως, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που σκόραρε στο ματς η ομάδα του Κώστα Δήμου.

Η τρίτη περίοδος ήταν η πιο «φτωχή» από πλευράς τερμάτων, με μόλις ένα γκολ του Αβέρκα, ενώ στην τελευταία περίοδο που ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα κυρίως, οι Χανιώτες πέτυχαν ακόμη τρία γκολ και έφτασαν στο τελικό 11-5.

Έτσι πλέον ο Πανιώνιος αποχαιρέτησε την Α1 μαζί με τον ΟΦΗ και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην Α2 Ανδρών.

ΝΟ Χανίων – Πανιώνιος 11-5 (4-2, 3-3, 1-0, 3-0)

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Νάστραν, Αγιωργούσης 1, Φλώρος 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Αβέρκα 4, Παπαμανωλιουδάκης

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης 2, Καλαϊντζής, Φαναριώτογλου 1, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος

Πηγή: waterpolonews. gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook