Παραμένει στην κορυφή ο ΟΦΗ, κάνει το 5Χ5!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να διευρύνει το αήττητο σερί της.

Κέρδισε και το Αίγιο με 3-0 σετ και συνεχίζει πρώτη στην Α2, χωρίς να έχει χάσει ούτε σετ στα 4 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος!

Υψηλό επίπεδο βόλει από τον ΟΦΗ, ο οποίος χειροκροτήθηκε έντονα από τους αρκετούς φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

O OΦΗ σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του.

Ο ΟΦΗ πήρε πολύ εύκολα το πρώτο σετ με 25-16.

Το Αίγιο κόντρα στο δεύτερο, όταν προηγήθηκε με 14-17, αλλά ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία και τις λύσεις να κάνει την ανατροπή και να το κερδίσει με 25-22.

Και στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν, αλλά όταν χρειάστηκε ο ΟΦΗ ήταν εκεί.

Ετσι το 19-20 των φιλοξενουμένων με ένα σερί 6-0 από πλευράς ΟΦΗ έγινε 25-20 και η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη πανηγύρισε μια ακόμη νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι» ανέφερε και πλέον προετοιμάζει την ομάδα του για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ερυθραία, στο οποίο ο ΟΦΗ θέλει να κάνει μια ακόμη νίκη, ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Α1.

Τα σετ: 25-16, 25-22, 25-20.

OΦΗ (Zλατιλίδης): Μονιάκης, Αντιφάκος, Εφραινίδης, Καρατζάς, Κομητούδης, Σκαρλατίδης, Δημητριάδης,Καρασαββίδης, Κολτσιάκης, Κοσκινάς, Τεφτσής,Τζελάτη, Μπάση, Μύρος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook