«Μεγάλη υπόθεση η φετινή πορεία»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 πόλο φτάνει στο τέλος της και ο Μιχάλης Σπαγουλάκης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την πορεία του ΟΦΗ. Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και υπεύθυνος του τμήματος υγρού στίβου μιλώντας στην ιστοσελίδα του σωματείου έκανε τον απολογισμό του για την φετινή περίοδο.

«Αν πάρουμε το παιχνίδι αυτό η ομάδα με τόσα προβλήματα θα τερματίσει στην δεύτερη θέση της Α2, πίσω από την ομάδα των Χανίων. Αυτό σημαίνει κατ’ αρχήν την διασφάλιση της παραμονής μας και από εκεί και πέρα στο Final 6, θα πάμε χωρίς άγχος για το καλύτερο. Είναι  μεγάλη υπόθεση  με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε φέτος η πορεία που έχει κάνει η ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά  για αυτό που έχουν πετύχει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Σπαγουλάκης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον προπονητή Ιάκωβο Κουμή, ο οποίος λόγω προσωπικού προβλήματος του προπονητή του ΟΦΗ Γιώργου Σπαγουλάκη, κάθισε εκτάκτως στον παγκο της ομάδας στην μεγάλη νίκη κόντρα στο ΚΟΠΙ: «Τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο Γιώργος Σπαγουλάκης, αλλά και οι αθλητές του τμήματος πόλο του ΟΦΗ ευχαριστούμε τον Ιάκωβο Κουμή για την βοήθεια του .Είναι φίλος του σωματείου και το απέδειξε και πάλι».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook