Αφιέρωμα στην ομάδα πόλο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το gentikoule.gr παρουσιάζει την ομάδα πόλο του ΟΦΗ που «τρέλανε» κόσμο στο πρωτάθλημα της Α2 πόλο κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Αν ρωτούσε κάποιος τον Γιώργο Σπαγουλάκη ή τα παιδιά του για το αν πίστευαν ότι θα τελείωναν την σαιζόν τερματίζοντας στην δεύτερη θέση, ίσως εκείνοι να διαφωνούσαν.
Ωστόσο, δείχνοντας ψυχή και πάθος κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν με το «άνοιξε – κλείσε» του κολυμβητηρίου Ηρακλείου. Ειδικά, μετά το Πάσχα έκαναν ένα φοβερό ντεμαράζ νικών όπου σε πέντε παιχνίδια σημείωσαν τέσσερις νίκες και χάνοντας μόνο από τον πρωτοπόρο ΝΟ Χανίων.

Η φετινή ομάδα του ΟΦΗ είναι «προϊόν» δουλειάς 5 χρόνων αφού με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις όλοι οι υπόλοιποι αθλητές αγωνίζονται με το «ασπρόμαυρο σκουφάκι» εδώ και αρκετά χρόνια. Ιδιαίτερα, η φετινή ομάδα είναι η ίδια εδώ και αρκετά χρόνια με εξαίρεση τους Μερκουριάδη, Πολογιώργη που ήρθαν στον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέραν των Γκιάτα, Γιαννάκη, Χριστοφίδη που είναι φοιτητές και δεν κατάγονται από το Ηράκλειο – όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι Ηρακλειώτες!

Και αναμφίβολα, η δουλειά που γίνεται στην πισίνα φάνηκε και στα επίσημα παιχνίδια με τον ΟΦΗ να παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο και το οποίο αποτυπώθηκε μέσα από τα επιτυχή αποτελέσματα.

Όπως δηλώνει στο gentikoule.gr ο Γιώργος Σπαγουλάκης «πέσαμε στον πιο δύσκολο όμιλο όμως δείξαμε ότι το ξεπεράσαμε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα που μας έτυχαν κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς. Σαν ρόστερ είμαστε πιο χαμηλά από άλλες ομάδες όμως με την ψυχή που δείξαμε και την ομοιογένεια που διαθέτουμε, καταφέρουμε να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση».

1. Στέλιος Τσαβολάκης τερματοφύλακας
2. Φαίδωνας Χριστοφίδης περιφερειακός
3. Γιώργος Πακιουφάκης περιφερειακός
4. Άγγελος Μερκουριάδης φουνταριστός
5. Γιάννης Κουκουβιτάκης περιφερειακός
6. Αλέξης Γεωργόπουλος περιφερειακός
7. Σταμάτης Γιαννάκης περιφερειακός
8. Κώστας Χατζηνικολάκης περιφερειακός
9. Μανώλης Λεονταράκης περιφερειακός
10. Ιάκωβος Ακρωτηριανάκης περιφερειακός
11. Άρης Γιγουρτάκης περιφερειακός
12. Χάρης Γκιάτας φουνταριστός
13. Στέλιος Πολογιώργης τερματοφύλακας
14. Κώστας Ανδρεαδάκης περιφερειακός
15. Μιχάλης Σενετάκης περιφερειακός

Εκτός από τους παραπάνω παίκτες, στις προπονήσεις συμμετέχουν και αθλητές από τα τμήματα υποδομής όπου σιγά – σιγά παίρνουν παραστάσεις εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου:

Τηλέμαχος Πίσσας περιφερειακός
Γιώργος Σταματάκης τερματοφύλακας
Κώστας Σταματάκης περιφερειακός
Φραγκίσκος Μαραγκουδάκης περιφερειακός
Ανδρέας Βαρδάκης περιφερειακός
Γιάννης Λουμπούνης περιφερειακός
Στέλιος Κολομβάκης περιφερειακός
Χάρης Ντιγκάκης περιφερειακός
Γιάννης Σταμαθιουδάκης περιφερειακός

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook