«Στόχος του ΟΦΗ η παραμονή»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιχάλης Σπαγουλάκης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην έναρξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Α2 ανδρών.

«Στόχος του ΟΦΗ θα είναι και φέτος η παραμονή στην κατηγορία. Κάναμε κάποιες καλές προσθήκες με αθλητές-φοιτητές, αλλά έχουμε και κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως είναι αυτές του Σταμάτη, του Χριστοφίδη και του Καμπανού. Πιστεύω όμως ότι έχουμε το υλικό να τα καταφέρουμε και φέτος» τονίζει ο έφορος πόλο του ΟΦΗ. Προπονητής της ομάδας πόλο του ΟΦΗ θα είναι ο Τάκης Μiράλης.

Το σύστημα διεξαγωγής της Α2 πόλο

15 ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση. Μεταξύ αυτών ο ΟΦΗ, ο ΝΟΧανίων και ο ΝΟΡεθύμνου. Οι 3 Όμιλοι της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος: ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ (κολ. Νέας Ιωνίας Βόλου): ΝΑΟ Κέρκυρας, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Χαλκίδας, ΝΕ Λαμίας, ΝΟΒΑ

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (κολ. Ιλίσιο): Ηλυσιακός, ΟΦΗ, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, ΓΣ Ηλιούπολης.

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (κολ. «Αντ Πεπανός»: Μίλων, ΝΕ Πατρών, Νηρέας Γέρακα, Ιωνικός Νίκαιας, ΝΟ Πατρών.

Το τριήμερο 27-29 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Α’ Γύρου και στις 24-26 Απριλίου του Β’ Γύρου. Οι δύο (2) πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 6), στη συνέχεια, συγκροτούν τον Όμιλο Ανόδου και οι υπόλοιπες (σύνολο 9) τον Όμιλο Καθόδου.

Οι αγώνες και στους δύο Ομίλους θα διεξαχθούν 29-31 Μαϊου (Α’ Γύρος) και 17-19 Ιουλίου (Β’ Γύρος). Η Βαθμολογία της Α’ Φάσης, δεν μεταφέρεται. Στην Α1 ανέρχονται οι δύο (2) πρώτες ομάδες από τον Όμιλο Ανόδου (θέσεις 1-6), ενώ οι τέσσερις (4) τελευταίες από τον Όμιλο Καθόδου (θέσεις 7-15) υποβιβάζονται στην Β’ Εθνική κατηγορία.