Πατεμτζής: «Ο ΟΦΗ είναι κοντά σε όσους τον χρειάζονται»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σύλλογος παλαιμάχων του ΟΦΗ θα βρεθεί σε ακόμα μια εκδήλωση φιλανθρωπικού σκοπού με τον Μανώλη Πατεμτζή να τονίζει ότι είναι υποχρέωση όλων να δίνουν το παρόν.

Ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων είπε χαρακτηριστικά στην σημερινή συνέντευξη τύπου ότι «είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε σε ένα τουρνουά που γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όλοι μας έχουμε κάνει στην καριέρα μας πολλούς αγώνες αλλά αυτοί που δίνουμε τώρα είναι οι πιο σημαντικοί. Θέλουμε να συμβάλουμε ώστε να γίνει ένα έργο που έχουν εμπνευστεί οι άνθρωποι της Βιάννου. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους και εμείς σαν ΟΦΗ είμαστε κοντά τους. Ένας λόγος που υπάρχουμε είναι και η βοήθεια που προσφέρουμε».

Στο τουρνουά που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Βιάννου θα πάρουν μέρος οι ΟΦΗ, Εργοτέλης, Πατούχας και η μικτή βετεράνων ποδοσφαιριστών του Νομού Ηρακλείου. Οι άσοι του παρελθόντος θα κληθούν να αγωνιστούν για κοινό σκοπό και με στόχο την ενίσχυση του κοινωφελούς ιδρύματος «Περικλής Βασιλάκης».

Στην συνέντευξη τύπου παρόντες ήταν οι Μανώλης Πατεμτζής (ΟΦΗ), Δημήτρης Παπαματθαιάκης, Μάνθος Γουρνιεζάκης (πρόεδρος του ιδρύματος), Μανώλης Ντάγκινης (μικτή βετεράνων) και Απόστολος Καπουράνης (Εργοτέλης). Άπαντες έστειλαν κάλεσμα για να δώσει το παρόν μαζικά ο κόσμος που θα πάει στην Βιάννο μιας και τέτοιες εκδηλώσεις έχουν μόνο κέρδος.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 5.00 και θα διεξαχθούν δύο ημιτελικοί από τους οποίους θα προκύψουν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Η κληρωτίδα έβγαλε τα ζευγάρια ΟΦΗ – Πατούχας και Εργοτέλης – Μικτή βετεράνων.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και αφορά και τις 4 αναμετρήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook