Οι άδειες εξέδρες και η αποκατάσταση των σχέσεων…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά βρέθηκε λιγότερος κόσμος από κάθε άλλο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος. Και επειδή όλα έχουν μια εξήγηση, έτσι υπάρχει και τώρα μια αιτία για τις άδειες εξέδρες.

Οι άδειες εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” δεν άρεσαν σε κανέναν. Και τολμώ να πω, πως δεν άρεσαν ούτε στον κόσμο που πήγε στο γήπεδο (οργανωμένους και μη) για να δει το παιχνίδι. Η μεγάλη απογοήτευση του κόσμου από την φετινή πορεία του ΟΦΗ είναι έκδηλη και φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά μέχρι και το χθεσινό κόντρα στους Πειραιώτες, η έλευση του κόσμου γίνεται ολοένα και μικρότερη.

Αυτό το γεγονός δεν οφείλεται ούτε στο ότι ο ΟΦΗ παίζει στην Γ Εθνική, ούτε ότι το πρωτάθλημα δεν είναι αντάξιο της ιστορίας και του χαρακτήρα του συλλόγου. Οφείλεται ξεκάθαρα στην μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ που δεν πείθει κανέναν ότι με τις εμφανίσεις που κάνει μπορεί να πάρει την άνοδο ξεκούραστα και εύκολα, όπως περιμέναμε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Το να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να υπάρχει πλέον μεγάλη ζεστασιά στις εξέδρες είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την πορεία της ομάδας. Εφόσον ο ΟΦΗ κάνει πράξη την υποχρέωση του για νίκες στο πρωτάθλημα, τότε το “Γεντί Κουλέ” θα ξεκινήσει ξανά να γεμίζει. Οι άδειες εξέδρες δεν έχουν να κάνουν με το καλό ποδόσφαιρο ή ότι θέλει να ρίχνει “4αρες” και “5αρες” συνεχώς. Έχει να κάνει με το ότι η ομάδα δεν πείθει και αγκομαχά να κερδίζει κάθε παιχνίδι που δίνει.

Ας γίνει λοιπόν η αρχή από την ερχόμενη Κυριακή και στην συνέχεια όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Αρκεί οι παίκτες να κάνουν το καθήκον τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook