Το αισιόδοξο μήνυμα μετά από ένα δύσκολο 24ωρο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από όσα διαδραματίστηκαν την Τρίτη και το πως αυτή η ιστορία έπληξε (επικοινωνιακά και μόνο) τον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ, το χθεσινό μήνυμα από πλευράς διοίκησης είναι αυτό που μένει στον κόσμο.

Ήταν ένα δύσκολο 24ωρο αυτό που πέρασε ο ΟΦΗ την προηγούμενη Τρίτη. Ήταν δύσκολο γιατί δεν επλήγη μόνο το κύρος του συλλόγου αλλά και εκείνων που τον διοικούν με αποτέλεσμα η υπόθεση αυτή να λάβει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο μπορούν να της δοθούν στην προκειμένη περίπτωση. Γιατί ασφαλώς έγιναν πρόχειροι χειρισμοί στην υπόθεση της εκκαθάρισης και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Ωστόσο, πέραν όλων των παραπάνω, η αλήθεια είναι πως όσα ειπώθηκαν χθες το βράδυ από τον Αντίπα Σηφάκη στέλνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα για την συνέχεια και το μέλλον του ΟΦΗ. Ότι η πραγματικότητα είναι πως ανεξάρτητα από την έκβαση της φετινής χρονιάς, ο ΟΦΗ δεν θα μείνει “κρεμασμένος”, ούτε παρά τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί την φετινή σαιζόν, υπάρχει η επιθυμία αποχώρησης η αποστασιοποίησης από την καθημερινότητα του συλλόγου.

Πλέον, το μόνο που μένει είναι να συνδυαστεί αυτή η πίστη που υπάρχει με την επίτευξη του στόχου της ανόδου προκειμένου το καλοκαίρι να μπει ο ΟΦΗ σε άλλες βάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook