Γκολκίπερ για όλα τα γούστα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί για κάποιους ο αριθμός των 5 γκολκίπερ που έχει ο ΟΦΗ, να είναι μεγάλος (και όντως είναι) όμως αυτή που ωφελείται περισσότερο από όλους είναι η ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ έχει δύο έμπειρους τερματοφύλακες (Κασμερίδη, Δασκαλάκη) με τον πρώτο να είναι βασικός στο πρωτάθλημα και τον δεύτερο να δείχνει στα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ρούβα ότι όχι μόνο είναι έτοιμος για να αγωνιστεί αλλά παράλληλα ότι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή μεγαλύτερης κατηγορίας από αυτήν που συμμετέχει τώρα η ομάδα.

Πέραν των Δασκαλάκη, Κασμερίδη ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να διαθέτει στο ρόστερ του 2 άκρως ταλαντούχους τερματοφύλακες (Βλάχο, Δερμιτζάκη) που παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν παραστάσεις και εμπειρίες. Κατά συνέπεια το νεαρό της ηλικίας τους σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που έχουν, τους δίνουν την δυνατότητα να διεκδικούν την φανέλα του βασικού ενώ τέλος υπάρχει στο ρόστερ και ο νεαρός Γιαννόπουλος που προέρχεται από την Κ20 και περιμένει και εκείνος την σειρά του προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα του δοθεί στο μέλλον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook