Το πρώτο βήμα από τον κόσμο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι της Κυριακής δεν είναι και από τα πιο… δύσκολα της φετινής σαιζόν αλλά το πρώτο μήνυμα πρέπει να σταθεί από την ομάδα και την εξέδρα.

Είναι δεδομένο πως το “Γεντί Κουλέ” δεν έχει γεμίσει φέτος και βέβαια η ευθύνη που αποδίδεται στον κόσμο δεν είναι δική του. Όταν βλέπει την ομάδα να κατεβαίνει στο πρωτάθλημα με στόχους πρωταθλητισμού και επί της ουσίας αυτό μέσα στο γήπεδο να μην φαίνεται τότε η απογοήτευση και το ξενέρωμα είναι απολύτως φυσιολογικές συνέπειες.

Ωστόσο, από τα μέσα Γενάρη μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει αρκετά και είναι δεδομένο πως πνέει ένας άλλος αέρας στην ομάδα. Κάτι η έλευση Νιόπλια, κάτι οι πολύ σημαντικές μεταγραφές που έγιναν δίνουν την ευκαιρία σε όλους να πιστεύουν ότι αυτό που ακολουθεί είναι η συσπείρωση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Την Κυριακή πρέπει ο κόσμος να στείλει το πρώτο μήνυμα της αντεπίθεσης και στην συνέχεια να ακολουθήσει και η ομάδα δείχνοντας ότι αυτό που περιμένει όλους τους αντιπάλους του θα είναι και αυτό που ισοδυναμεί με το όνομα και την δυναμική του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook