Στο “κάδρο” Ρομάνο, Περόνε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ για τη νέα χρονιά και μεταξύ αυτών είναι και οι δύο Αργεντινοί που φεύγουν από τον Ηρακλή.

Τα ονόματα των Ντιέγκο Ρομάνο και Εμάνουελ Περόνε είχαν ακουστεί για τον ΟΦΗ πριν από λίγο καιρό και η αλήθεια είναι πως είχαν αρκετή βάση τα δημοσιεύματα για τους δύο Αργεντινούς. Το σημείο που ενώνει τους δύο Αργεντινούς με τον ΟΦΗ είναι ο εκπρόσωπος τους που είναι ο μάνατζερ και του Φαμπίνιο και στις επαφές για την παραμονή του Βραζιλιάνου έπεσαν και αυτά τα δύο ονόματα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο Αργεντινοί είναι άκρως θετικοί να συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΟΦΗ γνωρίζοντας την δυναμική της ομάδας αλλά και έχοντας συλλέξει τις καλύτερες πληροφορίες για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Βέβαια στην δική τους περίπτωση μπαίνει ένας αστερίσκος που αφορά τα σχέδια για τη νέα χρονιά και την παραμονή ή όχι του Νίκου Νιόπλια. Γιατί μπορεί ήδη να υπάρχουν κάποιες μεταγραφικές ζυμώσεις όμως δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τίποτα αν δεν κλείσει το θέμα του προπονητή. Με το Νιόπλια να είναι το απόλυτο “αφεντικό” στο ποδοσφαιρικό τμήμα, γίνεται κατανοητό ότι ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει σε εκείνον. Οπότε μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά θα πάρουν σειρά και τα ζητήματα που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook