Κλασσική περίπτωση… “δίπορτου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ξεκινάμε από τα αυτονόητα. Ότι ο ΟΦΗ δεν έχασε και τον… Μέσι παρότι ο Σέρβος είναι ομολογουμένως καλός παίκτης. Αλλά από την στιγμή που προηγήθηκαν κακά προηγούμενα από την πλευρά του παίκτη, ο ΟΦΗ έπρεπε να τον είχε κόψει “μαχαίρι”. Το Gentikoule καταγράφει το ρεπορτάζ.

Η αλήθεια είναι πως ο ΟΦΗ τα έκανε όλα σωστά στην περίπτωση του Σέρβου ποδοσφαιριστή. Του πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο για τα δεδομένα της Football League αλλά και για τα δικά του δεδομένα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ τα είχε βρει με τον Μπλάζιτς στις 40.000 ευρώ και μπροστά το 1/4 από αυτά τα χρήματα. Μάλιστα, από τον ΟΦΗ είχαν φροντίσει, από τώρα, να του εξασφαλίσουν και αυτοκίνητο για ολόκληρο τον χρόνο!

Η περίπτωση του Μάρκο Μπλάζιτς ήταν στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ εδώ και λίγες εβδομάδες. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν με την… “πρώτη” όμως ο Σέρβος ζητούσε παράταση, μετά από τις συμβουλές του δικηγόρου του, προκειμένου να υπογράψει. Την ίδια ώρα, ζήτησε παράταση για άλλες τέσσερις φορές!

Το μοναδικό λάθος του ΟΦΗ ήταν η δημοσιοποίηση της ημερομηνίας της άφιξης του στο Ηράκλειο. Και αποδείχθηκε περίτρανα χθες το απόγευμα ότι ο Μπλάζιτς το έπαιζε δίπορτο προκειμένου να πάρει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για την πάρτη του και προφανώς τις τελευταίες ημέρες ήταν σε συνεχείς επαφές και με την Λαμία. Οι αφορισμοί, είτε εντός – είτε εκτός ΟΦΗ, δεν βοηθούν και πολύ περισσότερο δεν συμβάλουν ώστε να λύνονται τα προβλήματα.

Χάθηκε ένας καλός παίκτης αλλά δεν χάθηκε και ολόκληρος ο κόσμος!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook