Η ανακοίνωση του ΟΦΗ με… φόντο και τον Καλέ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εντός της ανακοίνωσης για τις πληρωμές που προχώρησαν οι μέτοχοι του ΟΦΗ, υπήρχε και μια αναφορά στα μεταγραφικά ζητήματα που ήταν και ιδιαίτερα αιχμηρή.

Χθες το Gentikoule κατέγραψε τα δεδομένα για την υπόθεση του Βραζιλιάνου και τα «κολπάκια» που ξεκίνησε να κάνει τις τελευταίες ημέρες. Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι στον ΟΦΗ εκφράζεται έντονη δυσαρέσκεια για την στάση του Έλτον Καλέ που παρότι είχε συμφωνήσει για τη νέα χρονιά από τον περασμένο Γενάρη, εκείνος άρχισε να έχει διαφορετικές αξιώσεις με αποτέλεσμα να αναβάλλει την άφιξη του στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ότι «Ο ΟΦΗ δεν παρακαλάει κανέναν και δεν θα πέσει θύμα εκβιασμού». «Οσοι νομίζουν ότι ο ΟΦΗ θα πέσει θύμα εκβιασμού και εκμετάλευσης κάποιων, που θέλουν να πάρουν χρήματα που δεν τα αξίζουν, κάνουν μεγάλο λάθος. Ας τα βρούν αλλού. Ο ΟΦΗ δεν παρακαλάει κανένα. Στο τέλος της χρονιάς, θα δούμε ποιός δικαιώθηκε με την επιλογή του, αγωνιστικά και οικονομικά» είναι το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης του ΟΦΗ που αφορά τις διαπραγματεύσεις που γίνονται με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.