Μια παλιά μεγάλη δόξα του ΟΦΗ βρέθηκε στις Αρχάνες…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Γρηγόρης Τσινός παρακολούθησε τα 45λεπτα φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ με το Γιούχτα και τον Εργοτέλη.

Μια παλιά μεγάλη δόξα του ΟΦΗ, ο Γρηγόρης Τσινός, βρέθηκε στις Αρχάνες και παρακολούθησε τα 45λεπτα φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ με το Γιούχτα και τον Εργοτέλη.

Ο άλλοτε σπουδαίος λίμπερο του ΟΦΗ και σίγουρα ένας απο τους κορυφαίους αμυντικούς στην ιστορία της κρητικής ομάδας, είχε την ευκαιρία να τα πεί απο κοντά τόσο με τον σημερινό προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Νιόπλια, όσο και με τον νυν προπονητή του Γιούχτα Μανόλη Πατεμτζή, με τον οποίο μάλιστα συνδέεται με διαχρονική φιλία. (Και οι τρείς τους ήταν συμπαίκτες στον ΟΦΗ).

Ο Τσινός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΟΦΗ το 1987 και ήταν μέλος της κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών του ΟΦΗ, εκείνης στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’80, η οποία χάρισε σπουδαίες επιτυχίες στο κρητικό συγκρότημα σε Ελλάδα και Ευρώπη και το καθιέρωσε στη συνείδηση της φίλαθλης κοινής γνώμης της χώρας.

Φίλαθλοι του ΟΦΗ που αντιλήφθηκαν τον Γρηγόρη Τσινό, στο γήπεδο των Αρχανών, έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να του εκφράσουν την εκτίμηση τους, για τα όσα πρόσφερε στον ΟΦΗ.

Αλλωστε απέναντι σε όλα τα μέλη της ομάδας του ΟΦΗ εκείνης της εποχής, η εκτίμηση του κόσμου του ΟΦΗ, είναι διαχρονική.

Πάντα χαμηλών τόνων ο Γρηγόρης, παρακολούθησε ήρεμα το παιχνίδι, μαζί με φίλους του, συνδιάζοντας τις διακοπές που κάνει στην Κρήτη, με μια φρέσκια εικόνα απο τον σημερνό ΟΦΗ, τον οποίο δεν ξεχνάει ποτέ.

Ο Γρηγόρης Τσινός σήμερα μένει μόνιμα στη Βόρεια Ελλάδα.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, απο την ιστοσελίδα mpalakritis.gr ο Νίκος Νιόπλιας και ο Γρηγόρης Τσινός στο περιθώριο του τουρνουά των Αρχανών.