Κάτοικος Τουρκίας θα παραμείνει ο Στέφανος Δέδας

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Για ακόμα μία χρονιά ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ.

Κάτοικος Τουρκίας θα παραμείνει για ακόμα μία χρονιά ο Στέφανος Δέδας, ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται στην τεχνική ηγεσία της Γκαζιάντεπ.

τα μέσα της περσινής σεζόν η ΑΕΚ αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει τη Γκαζιάντεπ προκειμένου να συνεργαστεί με την “Ένωση”. Η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου έδωσε τα ηνία στον συνεργάτη του Σλοβένου τεχνικού, Στέφανο Δέδα, όμως όπως αποδεικνύεται ο Έλληνας τεχνικός δεν ήταν μία λύση ανάγκης.

Την περσινή χρονιά η Γκαζιάντεπ πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της κι έτσι ο κόουτς Δέδας, θα συνεχίσει να ηγείται της τεχνικής ηγεσίας!

Ο Έλληνας τεχνικός μετά τη γνωστοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον τουρκικό σύλλογο έγραψε στον προσωπικό χώρο που διατηρεί στο facebook:

“Νιώθω υπερήφανος που συνεχίζω ως πρώτος προπονητής στην μπασκετική οικογένεια της Γκαζιάντεπ. Πάμε όλοι μαζί για μία ακόμα πιο πετυχημένη σεζόν. Ειδικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Boray Dai για την μεγάλη του προσπάθεια να κρατήσει ζωντανή την ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook