Εργασίες γενικής καθαριότητας στο «Βαρδινογιάννειο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Γενική καθαριότητα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία των ανθρώπων του ΟΦΗ, αλλά και την συνδρομή μηχανημάτων και συνεργείου απο την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Συγκριμένα, η μηχανοκίνητη σκούπα του Δήμου «σκούπισε» όλο το αθλητικό κέντρο και τους δρόμους, έγινε περισυλλογή σκουπιδιών, ειδικά σε σημεία που δεν ήταν τόσο εμφανή, κοπή χόρτων στα παρτέρια, αλλά και δέντρων του αθλητικού κέντρου.

«Οπως συνέβη πέρσι το καλοκαίρι, όπου το Βαρδινογιάνειο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ δέχθηκε σοβαρές παρεμβάσεις, έτσι και φέτος, στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ, είναι να λάμπει και να διατηρείται μέσα στο χρόνο, ως το στολίδι που διαθέτει ο σύλλογος, το οποίο και πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί «τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη, αλλά και τον υπέυθυνο καθαριότητας του δήμου Μιχάλη Καρασάββα, για την διάθεση των μηχανημάτων και του συνεργείου καθαριότητας του δήμου Ηρακλείο, για τις εργασίες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».