Το συγκινητικό αντίο του Κυριάκου Κακαβελάκη: «Μια φορά ΟΦΗ, για πάντα ΟΦΗ»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα εκ των μελών του ιατρικού τιμ του ΟΦΗ, ο Κυριάκος Κακαβελάκης μετακομίζει στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους και αποχαιρέτισε την αγαπημένη του ομάδα με έναν συγκινητικό τρόπο. Υπεύθυνος ιατρικού τιμ στη Νέα Σαλαμίνα μετά από πρόταση του Σταΐκου Βεργέτη!

Ένα από τα καλύτερα παιδιά που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον ΟΦΗ – και πάντα αφιλοκερδώς – ο Κυριάκος Κακαβελάκης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα λόγω επαγγελματικών λόγων που τον υποχρέωσαν να μετακομίσει στην Κύπρο. Ο ίδιος μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στο ιατρικό τιμ του ΟΦΗ, στο πλευρό του Γιώργου Στεφανουδάκη, με έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook είπε αντίο στον σύλλογο: «Μετά από 5 περίπου εβδομάδες παραμονή στο Βέλγιο για μετεκπαίδευση, βρίσκομαι το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο, όπου σκοπεύω να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά. Στην παρούσα φάση τα ιατρεία μου στην Κρήτη έχουν αναστείλει την λειτουργία τους (μέχρι νεωτέρας…). Τυχόν εκκρεμότητες ασθενών μου θα διευθετούνται από τον συνεργάτη μου Γιώργο Στεφανουδάκη, τον οποίο ευγνωμόνως ευχαριστώ για την συνεχή στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα, αλλά γιατί μου άνοιξε τον δρόμο για την Κύπρο.
Με ρωτάνε γιατί δεν χαιρέτησα κανέναν (ούτε τη μάνα μου…). Η απάντηση είναι απλή: αφενός μεν φεύγοντας δεν είχα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι, αφετέρου δε δεν έφυγα, απλά απουσιάζω!
Απουσιάζω από την κλινική, την Creta InterClinic, που τα τελευταία 5,5 χρόνια ανδρώθηκα ιατρικά, με τους υπέροχους ανθρώπους που εργάζονται εκεί. Απουσιάζω όμως και από το δεύτερο σπίτι μου… τον ΟΦΗ. Εξακολουθώ όμως να είμαι πιστός στρατιώτης του (μια φορά ΟΦΗ, για πάντα ΟΦΗ…). Είναι πολύ πιθανή η παράλληλη εργασία μου σε Κρήτη και Κύπρο στο μέλλον.
Καλή αντάμωση!

ΥΓ 1: Θα απαντήσω σε όλα τα( δεκάδες) μηνύματα που έλαβα αυτό το διάστημα στο messenger. Πάντως για τους ανησυχούντες, είμαι καλά στην υγεία μου!
ΥΓ2: Είναι προτιμότερο να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω μηνύματος (SMS, Viber, Messenger). Το ελληνικό τηλέφωνο είναι σχεδόν σε αχρησία!
ΥΓ3: Μην ενοχλείτε την αγαπημένη μου γραμματέα και «κορη» Ελευθερια, δεν θα σας εξυπηρετήσει….. (τις εχω αναθέσει άλλα καθήκοντα!)
ΥΓ4: Μετά από τιμητική πρόταση του, επίσης πρόσφατα αφιχθέντα στην Κύπρο, προπονητή Στάικου Βεργέτη και συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας, ανέλαβα το ιατρικό επιτελείο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ιστορική προσφυγική ομάδα Α΄Εθνικής της Κύπρου ( το 1995 είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΟΦΗ στο κύπελλο Ιντερτότο!).