Πρόεδρε μίλα ανοικτά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με τους διαλόγους που διέρρευσαν από το Δ.Σ. της Football League, ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων υποστήριξε ότι του ζητήθηκε από τρίτους να υποβάλει μήνυση στον ΟΦΗ αλλά εκείνος αρνήθηκε να το κάνει.

Βέβαια, όχι ότι υπάρχει κάποιος λόγος για να κυνηγήσει κάποιος τον ΟΦΗ που είναι από τα πιο καθαρά και νομοταγή σωματεία της Λίγκας αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι υπάρχει πλέον έντονο στο παρασκήνιο στην Football League. Σύμφωνα με όσα γράφει το a-sports.gr, ο Χρήστος Γιαλιάς είπε στο Δ.Σ. της Τετάρτης ότι: «Τα Τρίκαλα δεν έχουν ούτε ένα στημένο. Μου ζητήθηκε να κάνω μήνυση σε ΟΦΗ και Άρη, άλλα δεν το έκανα για λόγους ηθικής. Δεν κάνατε τίποτα, φύγετε».

Και εδώ δημιουργείται ένα εύλογο ερώτημα: Ποιοι είναι αυτοί που ζήτησαν από τον Γιαλιά να κάνει μήνυση στον ΟΦΗ και για ποιον λόγο; Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την αποστροφή του λόγου του μεγαλομετόχου των Τρικάλων και ποιοι ξεκίνησαν να παίζουν ύπουλα παιχνίδια – πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα!

Ο ίδιος ο Γιαλιάς είπε ότι δεν το έκανε αυτό για «λόγους ηθικής» και βέβαια τίμησε την αδελφική σχέση που υπάρχει μεταξύ των οπαδών του ΟΦΗ και των Τρικάλων. Όμως, ο ίδιος οφείλει να ξεκαθαρίσει ποιοι ήταν εκείνοι που του ζήτησαν να κάνει μήνυση στον ΟΦΗ και τι κρύβεται πίσω από αυτούς τους σκοπούς…

Υπενθυμίζουμε πάντως ότι η μόνη ομάδα που έχει ενοιχτά εκφραστεί κατά του ΟΦΗ (και του Άρη) είναι η Καλλιθέα, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι είναι η ίδια ΠΑΕ που ζήτησε από τις υπόλοιπες να μηνύσουν τους δυο ιστορικούς συλλόγους.