Όταν κάνεις “αγγαρεία” σε φιλικό…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύ σκόνη έχουν σηκώσει οι επιλογές στα τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ όμως πάντα στο ποδόσφαιρο, ο καλύτερος κριτής δεν είναι άλλος από τον αγωνιστικό χώρο.

Τι εννοούμε; Ότι την Δευτέρα παρακολουθήσαμε το φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ερμή Ζωνιανών που παρατάχθηκε με τα “δεύτερα” λόγω του ότι δεν αγωνίστηκαν οι βασικοί του αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο. Ο ΟΦΗ κέρδισε με 1-0 και ο Νίκος Νιόπλιας είδε με ικανοποίηση την εμφάνιση αρκετών νεαρών παιδιών που άρπαξαν την ευκαιρία. Υπήρξαν όμως και άλλοι, δεν χρειάζεται να επεκταθούμε σε ονόματα, που ήταν ολοφάνερο ότι έκαναν αγγαρεία και έβλεπαν το φιλικό ως ένα δίωρο για να περάσει η ώρα τους.

Όταν λοιπόν κάνεις αγγαρεία σε φιλικά παιχνίδια και δεν δίνεις στον προπονητή σου την απάντηση στο ερώτημα “γιατί δεν παίζει εκείνος” τότε υπάρχει πρόβλημα με τον εαυτό του κάθε ποδοσφαιριστή και όχι συλλογικά.

* Η φώτο είναι αρχείου και επίτηδες δεν βάλαμε κάποια φάση από το χθεσινό παιχνίδι για να μην θεωρήσει κάποιος ότι με το παραπάνω κείμενο “φωτογραφίσαμε” κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook