Η «ιντριγκαδόρικη» επιστροφή του «Αναστό»…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επιστροφή του Νίκου Αναστόπουλου στο «Γεντί Κουλέ» το μεσημέρι της Κυριακής και ειδικά σαν προπονητής του Άρη έχει πολλούς λόγους ίντριγκας.

18 μήνες μετά την τελευταία του θητεία στον πάγκο του ΟΦΗ, ο Νίκος Αναστόπουλος θα περάσει την πόρτα του αγαπημένου του «Γεντί Κουλέ» ως προπονητής του Άρη. Kαι ανεξάρτητα από το αν ο Νίκος Αναστόπουλος είναι αρεστός ή όχι, την αγάπη του και το δέσιμο του με τον ΟΦΗ δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.

Η επιστροφή του στο «Γεντί Κουλέ» ως προπονητής του Άρη, έχει πολλές ομοιότητες με εκείνη του Νίκου Νιόπλια ως τεχνικός του Ατρομήτου σε ένα παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Και ο Αναστόπουλος μέσα από τα δύο περάσματα του από τον ΟΦΗ θα νιώθει περισσότερο ως γηπεδούχος παρά ως αναπληρωματικός.

Πέρα όμως από τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν με την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου, είναι θέμα προς συζήτηση το γεγονός ότι ο Άρης θα παίξει μια ημέρα μετά τον ΟΦΗ με τους δυο τους να προβάλουν ως τα μεγαλύτερα φαβορί για την άνοδο. Οπότε, καταλαβαίνετε ότι θα υπάρχουν και πάρα πολλοί κατάσκοποι στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ».