“Μην δώσετε σε εμένα την φανέλα αλλά σε ένα μικρό παιδί…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μεγαλείο ψυχής του Σεβασμιώτατου Αρχιεπίσκοπου Κρήτης κ. Ειρηναίου και η απάντηση που έδωσε στους ανθρώπους του ΟΦΗ όταν του δώρισαν μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Η πρωινή συνάντηση έφτανε στο τέλος της και λίγο πριν αποχωρήσει ο ΟΦΗ, ο Μιχάλης Μυλωνάκης θέλησε να δωρίσει στον Αρχιεπίσκοπο μια επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Τότε ο Σεβασμιώτατος γύρισε προς το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και του απάντησε, προς έκπληξη όλων, ότι “αυτήν την φανέλα μπορείτε να μην την δώσετε σε εμένα αλλά σε ένα μικρό παιδί που θα χαρεί περισσότερο. Η Αρχιεπισκοπή είναι δίπλα σε εκείνους που υποφέρουν και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στο πλευρό μας μια ομάδα του τόπου μας και όλου του νησιού, τον ΟΦΗ”.

Ο Μιχάλης Μυλωνάκης έμεινε “κάγκελο” από την απάντηση του Αρχιεπισκόπου που στην συνέχεια πρότεινε να τοποθετηθεί σε ένα κάδρο και να κρεμαστεί στο ίδρυμα όπου φιλοξενούνται μικρά παιδιά, με την φροντίδα της Αρχιεπισκοπής Κρήτης ώστε να βλέπουν την φανέλα και να σκέφτονται πως ο ΟΦΗ βρίσκεται στο πλευρό όλων τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook