Ούτε τα ταξί δεν πάνε πλέον…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει καταφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια. Όμως, αν υπάρχει ένα επίτευγμα για το οποίο υπερηφανεύεται πλέον δεν είναι άλλο από το ότι όλο το Ηράκλειο αρχίζει και “μυρίζει” ακόμα περισσότερο ΟΦΗ.

Διαβάζαμε νωρίτερα την είδηση ότι στο αεροδρόμιο του Παναθηναϊκού δεν βρέθηκε ούτε ένας οπαδός για να υποδεχθεί την αποστολή της ομάδας. Και τόνιζαν ότι ήταν η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. Εμείς να τους υπενθυμίσουμε απλά πως κάθε χρόνος που περνούσε πήγαιναν στο αεροδρόμιο ολοένα και λιγότεροι, ντόπιοι, οπαδοί του Παναθηναϊκού για να υποδεχτούν τους παίκτες.

Και δεν είναι τυχαίο πως χρόνο με τον χρόνο μειωνόταν η παρουσία τους. Το αντίθετο. Γιατί τα τελευταία χρόνια, ο ΟΦΗ ξανάνιωσε, παρά την διετή μπόρα, και ο κόσμος του όχι μόνο ζεστάθηκε ξανά και αυξήθηκε. Και η δύναμη του (που έπρεπε να είναι αυτονόητο) αυξάνοταν και αυξάνεται ακόμα περισσότερο. Και όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο δεν θα πηγαίνει κανείς αλλά στο τέλος δεν θα υπάρχουν ούτε ταξί για να τους υποδεχτούν στην πιάτσα που βρίσκεται έξω από το “Νίκος Καζαντζάκης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook