Αυτό σημαίνει να είσαι ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η εκπομπή της Nova για τον Ευγένιο Γκέραρντ έκανε πάταγο και πέρα από όλα όσα είπαν οι μεγάλες δόξες της ιστορίας του ΟΦΗ, μια ατάκα λίγων δευτερολέπτων του Μοχάμεντ Ντιαρά είναι αρκετή για να δείξει το μεγαλείο του συλλόγου.

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και όσα χρόνια και αν περάσουν, οι “διάττοντες αστέρες” του ελληνικού πρωταθλήματος δεν πρόκειται να τον φτάσουν. Η χθεσινή εκπομπή θα μπορούσε να αποτελέσει και ένα πολύ σπουδαίο μάθημα για τη νεολαία του Ηρακλείου και της Κρήτης για να μάθουν το τι σημαίνει ΟΦΗ. Τώρα που εκείνος δεν βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ και πλασάρονται άλλοι σαν ομάδες της Κρήτης, ο ΟΦΗ παραμένει ένα μεγάλο μέγεθος για την Ελλάδα.

Όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή (αλλά και όσοι δεν την είδαν) αντιλαμβάνονται το μέγεθος του συλλόγου μέσα από μια ατάκα λίγων δευτερολέπτων που είπε ο Μοχάμεντ Ντιαρά. Ένας παίκτης που βρέθηκε στο Ηράκλειο για 10 μήνες μόλις, φόρεσε μια χρονιά την φανέλα του ΟΦΗ και έφτασε στο σημείο να αγωνιστεί στο μεγαλύτερο club του κόσμου.

Και όμως, παρότι έχουν περάσει 19 χρόνια από τότε που ο Αφρικανός ήρθε στο Ηράκλειο, έδειξε πως σέβεται το μεγαλείο του ΟΦΗ πολύ περισσότερο από άλλους. Η κουβέντα που εκστόμισε: “Είμαι περήφανος που έπαιξα στον ΟΦΗ” και η συγκίνηση του που έφτασε στα όρια των λυγμών, αποτυπώνει πλήρως το μεγαλείο του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook