“Καμπανάκι” για τον ΟΦΗ οι τελευταίες εμφανίσεις της Καλλονής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Καλλονή μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες μέσα στην έδρα της και αυτός είναι ένας πρώτης τάξεως λόγος για να πάει ο ΟΦΗ με τα μάτια του… δεκατέσσερα.

Εκεί που η ομάδα της Μυτιλήνης έδειχνε ότι δεν γλυτώνει τον υποβιβασμό, μετράει πλέον τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες επικρατώντας, κατά σειρά, των Καλλιθέα, Αγροτικού Αστέρα και Αχαρναϊκού. Ο ΟΦΗ από την σειρά του τρέχει ένα σερί τριών αγώνων και θέλει να το αυξήσει την ερχόμενη Κυριακή. Οι εμφανίσεις της Καλλονής και οι νίκες μέσα στην έδρα της είναι και ένα μικρό “καμπανάκι” για τον ΟΦΗ.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου στα τελευταία τρία παιχνίδια αντιμετώπισαν (και θα αντιμετωπίσουν) τους τρεις τελευταίους της βαθμολογίας. Ήδη, πέρασαν νικηφόρα από την Πιερία κερδίζοντας τον Αιγινιακό και ακολουθούν Καλλονή, Πανελευσινιακός. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας το γεγονός ότι από εκεί πέρασαν “αέρα” τόσο η Λαμία, όσο και ο Απόλλωνας τότε γίνεται κατανοητό ότι δεν χωράει κανένα στραβοπάτημα στις δύο εξορμήσεις του ΟΦΗ μακρυά από την Κρήτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook