Σιγή ασυρμάτου στην Λαμία…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπαίνοντας στην εβδομάδα της εκδίκασης της ένστασης, στον ΟΦΗ δεν θέλουν να πουν ούτε λέξη γνωρίζοντας την άριστη δουλειά που έχει γίνει σε νομικό επίπεδο.

Είναι τέτοιος ο φόβος των ανθρώπων της Λαμίας για την εκδίκαση της ένστασης που έφτασαν στο σημείο να επιστρατεύσουν τον Αλέξη Κούγια προκειμένου ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ να υπερασπιστεί την ομάδα της Φθιώτιδας και ενώ πριν αναλάβει, προέτρεπε τον Άρη (!!) να την κυνηγήσει. Ο Κούγιας μάλιστα είχε κάνει δηλώσεις προβλέποντας ότι θα απορριφθεί η ένσταση του ΟΦΗ επειδή δεν έχει έννομο συμφέρον. Αλήθεια, εάν η διαφορά πάει στο -6, ο ΟΦΗ δεν θα είναι εντός της διεκδίκησης της ανόδου;

Επιπλέον, είναι τέτοια η σιωπή στην Λαμία που σιγά – σιγά έχει αρχίσει να χάνει την μπάλα. Στα Χανιά όπου ευνοήθηκε σκανδαλωδώς, βγήκε ο Τεννές και έκανε παράπονα για την διαιτησία. Την ίδια ώρα, ο τεχνικός της Λαμίας δείχνοντας μια αλαζονική διάθεση, έλεγε δημόσια πως “θα ξαναβάλω και τους έξι παίκτες αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”. Όμως, από το παιχνίδι με την Σπάρτη και μετά ο Τεννές δεν χρησιμοποίησε ποτέ ξανά στην ίδια 11αδα το Ντουρμισάι μαζί με τους άλλους ξένους ποδοσφαιριστές της Λαμίας.

Στον ΟΦΗ δεν έχουν κάνει, δημόσια, κανένα σχόλιο αφού από μόνη της “μιλάει” η 11σελιδη ένσταση που έχει κατατεθεί και στην οποία περιλαμβάνονται στοιχεία από τους διεθνείς κανονισμούς που αναδεικνύουν την “παράτυπη” συμμετοχή του Ντουρμισάι.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook