Μεγάλο “αυτογκόλ” έβαλε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Φθιώτιδας όπου διέψευσε ότι έχει σχέσεις με την Φωκίδα ενώ λίγο μετά ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης χαρακτήρισε “φίλο του” τον Πανουργιά Παπαϊωάννου!

Αποκαλύπτεται με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο το θέατρο του παραλόγου που συνεχίζεται με εμπλεκόμενους όλους τους φορείς της ελληνικής διαιτησίας. Χθες διαβάσαμε στο “allaboutaris” για την επιχειρηματική σχέση του κυρίου Παπαϊωάννου με την ΕΠΣ Φωκίδας – της οποίας ο παρατηρητής Φλωράκης έβγαλε “λάδι” τον Τσαμούρη.

Σήμερα ήρθε να προστεθεί ένα τεράστιο “αυτογκόλ” που πέτυχε ο ιδιοκτήτης της Λαμίας με δηλώσεις που έκανε διέψευσε τους παραπάνω ισχυρισμούς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: “Θέλω να πω ότι όσα γράφτηκαν για την Φωκίδα και τον κ. Φλωράκη, να πω ότι δεν τον γνωρίζω καν ούτε προσωπικά ούτε φυσιογνωμικά ποιος είναι. Δεν ξέρω καν αν είναι κάτοικος Φωκίδας. Αλλά και να τον γνώριζα, δεν υπήρχε θέμα για εμένα”.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα διαβάσαμε δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Φωκίδας Χαράλαμπου Κατσανάκη με τις οποίες χαρακτηρίζει φίλο του τον ιδιοκτήτη της Λαμίας: “Ο κύριος Παπαϊωάννου είναι από τη Φωκίδα. Είναι φίλος, οι επιχειρήσεις του έχουν έδρα τη Φωκίδα, το μέρος που κατάγεται είναι 10 χιλιόμετρα από την Άμφισσα, είναι χορηγός της Ένωσης Φωκίδας εδώ και πολλά χρόνια. Τον Αμφισσαϊκό τον έχει βοηθήσει όπως και άλλοι τοπικοί παράγοντες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook