Οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν είναι πολίτες 3ης κατηγορίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τον κόσμο του ΟΦΗ δεν χρειάζεται να γράψει κουβέντα το Gentikoule, ούτε κανένας. Όμως, όλοι θα πρέπει να αντιληφθούν πως για εκείνους απαιτείται μεγαλύτερος σεβασμός από όλους.

Όσα τραγελαφικά συνέβησαν πριν την σέντρα του αγώνα με τον Άρη και τα οποία, τα είδε όλος ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο, αποτελούν ντροπή για τον ΟΦΗ. Να έρχεται ο κάθε μπράβος και είτε να επιτίθεται φραστικά, είτε να χειροδικεί – ΕΝΤΟΣ του αγωνιστικού χώρου – εις βάρος στελεχών του συλλόγου. Θα μας πει κάποιος, τι σχέση έχει αυτό με τον κόσμο του ΟΦΗ; Έχει και παραέχει. Βρέθηκαν 20 οπαδοί του Άρη εντός του “Γεντί Κουλέ” και δεν άνοιξε μύτη. Κατά συνέπεια, ο κόσμος απέναντι σε οπαδούς φιλοξενούμενης ομάδας, στάθηκε εντάξει. Πόσες φορές έχει συμβεί το ίδιο με τον κόσμο του ΟΦΗ; Πόσες φορές η Α.Δ. Ηρακλείου έχει συμπεριφερθεί απέναντι στους οπαδούς του ΟΦΗ σαν να είναι… “πολίτες τρίτης κατηγορίας”;

Ο κόσμος του ΟΦΗ (και του κάθε ΟΦΗ) δεν είναι μόνο για να δίνει 5 ή 10 ευρώ για να μπαίνει στο γήπεδο και να χειροκροτεί. Για τον κόσμο θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός, συνεργασία και άμεση επικοινωνία από όλους (προς όλους) για να τον σέβονται όλοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook