Το πρόβλημα είναι η διάθεση των μετόχων και όχι του Δ.Σ.

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το στόρι της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου θα λήξει θετικά ή αρνητικά και μάλιστα σύντομα. Όμως, για να συμβεί αυτό, και θετικά, θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Όπως είχαμε γράψει προ πολλού, στα πλαίσια του ρεπορτάζ, αυτήν την στιγμή επικρατούν δύο, διαφορετικές (όσο απίστευτο και αν ακούγεται) εντός του ΟΦΗ: Εκείνη που αφορά τα μέλη του Δ.Σ. και εκείνη που αφορά τους μετόχους της ΠΑΕ.

Και τι εννοούμε; Πως το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του, έχουν αποφασίσει ομόφωνα την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται οι προσπάθειες τους. Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται αρκετές συζητήσεις με τον 45χρονο τεχνικό προκειμένου να παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ όμως το θέμα κολλάει… στην οικονομική ευμάρεια που θα έχει ο σύλλογος την επόμενη σεζόν.

Τα μέλη του Δ.Σ. (δεν είναι όλοι μέτοχοι) έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να παραμείνει ο “Παπ” ενώ την ίδια ώρα οι μέτοχοι της ΠΑΕ πρέπει να κάνουν μια και δύο συναντήσεις προκειμένου να αποφασίσουν αν θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα. Οπότε, γίνεται κατανοητό ότι η παραμονή του Παπαδόπουλου δεν θα εξαρτηθεί από τα μέλη του Δ.Σ. αλλά από το αν οι μέτοχοι θα αποφασίσουν να χρηματοδοτήσουν τον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook