Δέκα κολυμβητές του ΟΦΗ έπιασαν τα όρια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τη διεξαγωγή της τελευταίας Ημερίδας Ορίων Αγωνιστικών Κατηγοριών Κολύμβησης «ΤΣΕΤΣΟ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ» που έγινε το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου 2017 στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε ο κύκλος των θερινών ημερίδων για την Περιφέρεια Κρήτης-Ρόδου.

Μέσα από αυτές τις ημερίδες δόθηκε η δυνατότητα σε δέκα (10) αθλητές-τριες του τμήματος κολύμβησης του ΟΦΗ να πιάσουν όρια συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής αθλητών-τριών του ΟΦΗ, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια.

Οι συμμετοχές θα είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ Ά & ΄Β – ΠΚ Ά & ΄Β που θα γίνει στο Βόλο στις 06 έως 09 Ιουλίου 2017 με έξι (6) αθλητές-τριες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε-Ν / Π-Κ που θα γίνει στη Πάτρα 13 έως 16 Ιουλίου 2017 με τέσσερις (4) αθλητές-τριες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ, με ανακοίνωση του, συγχαίρει τους αθλητές του, για την προσπάθεια τους όλη τη χρονιά, που σε συνδυασμό με τη σωστή καθοδήγηση του προπονητή Χάρη Ζουράρη, οδήγησαν σε αυτά τα αποτελέσματα.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά του γονείς των αθλητών για την αμέριστη συμπαράσταση τους όλη τη χρονιά και εύχεται καλή επιτυχία στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα θα ανακοινωθούν μετά και την οριστική επιλογή του προπονητή του τμήματος Χάρη Ζουράρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook