Το ξεχωριστό αντίο του Βαλλιάνου σε Παπαδόπουλο, Νιόπλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Βαλλιάνος δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ όμως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε στο Ηράκλειο.

Παρότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο, ο πρώην αριστερός μπακ του ΟΦΗ είχε να πει μόνο καλά λόγια για τους δύο προπονητές με τους οποίους δούλεψε στην ομάδα. Παράλληλα αναφέρθηκε στον πρώην τεχνικό του Εργοτέλη, Νίκο Καραγεωργίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει μέσω της σελίδας του στο Facebook

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν θα ήθελα να πω λίγα λόγια για τρεις προπονητές που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί τους μεσα στην προηγούμενη χρονιά στην οποια αγωνίστηκα στον ΟΦΗ!

Νίκος Καραγεωργίου:

Μπορεί να μην ήταν προπονητής μου στον ΟΦΗ, ήταν όμως αυτός με τον οποίο έκανα την μετάβαση απο την Ενωση Παραλιμνίου στον ΟΦΗ. Ηταν ο προπονητης με τον οποίο αγωνιστηκα στην Α Εθνική στην Κύπρο με την Ενωση Νέων Παραλιμνίου. Ηρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα, και παρότι βαθμολογικά ήμασταν πίσω, κατάφερε με τις ικανότητες του να μας κάνει να πιστέψουμε οτι μπορούμε να τα καταφέρουμε… με αποτέλεσμα να ανεβεί η ομάδα στην Α Εθνική. Και τον ευχαριστώ για ολα όσα μου έδωσε.

Νίκος Νιόπλιας:

Ειναι ο άνθρωπος ο οποίος απο τα 16 μου πίστεψε σε μένα και με κάλεσε στην Εθνική ομάδα Νέων της Ελλάδας. Με έμαθε να παίζω μπάλα, να αγωνίζομαι σωστά. Να έχω ήθος και να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ. Η ζωή μας έφερε ξανά κοντά μετά απο χρόνια, όπου ο κύριος Νιόπλιας, για ακόμα μια φορά μου έδειξε εμπιστοσύνη δίνοντας μου την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Μαζί του έμαθα πως είναι να αγωνίζεσαι σε ψηλό επίπεδο και να γίνομαι κάθε μέρα ακόμα καλύτερος μέσα απο τις οδηγίες του. Για αυτό και τον ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου, διότι απο την πιο “ευαίσθητη” ηλικία των 16 χρόνων μέχρι και τα 28 μου, ήταν δίπλα μου ως δάσκαλος και σωστός καθοδηγητής! Είναι ενας άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον ποδοσφαιριστή και όταν πιστέψει σε σένα επενδύει και αυτό είναι κάτι το οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα στον χαρακτήρα του, το οποίο σπάνια συναντάς στις μέρες μας! Οσο για τις προπονητικές του ικανότητες δεν χρειάζεται να αναφερθώ, καθώς η μέχρι τώρα πορεία του, μιλά απο μόνη της και είμαι περήφανος που τον είχα στην ζωή μου δυο φορές προπονητή!

Νίκος Παπαδόπουλος:

Ήρθε στα μέσα της σεζόν στον ΟΦΗ! Ηταν ο δεύτερος προπονητής με τον οποίο η ομάδα ακολούθησε την πορεία του μέχρι το τέλος της σεζόν! Ο Νίκος Παπαδόπουλος κατάφερε να ανταποκριθεί επάξια στα καθήκοντα τα οποία του είχαν ανατεθεί και μας έμαθε πως στο ποδόσφαιρό δεν πρέπει ποτέ να παραιτείσαι και να έχεις στο μυαλό μόνο την νίκη. Μέσα απο την δική του νοοτροπία εξέλιξα τον εαυτό μου. Εύχομαι στον πρώην προπονητή μου να πετύχει τους στόχους του και το οραμα που είχε για τον ΟΦΗ απο την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του! Τον ευχαριστώ για όλα τα εφόδια που μου έχει δώσει για να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο Α Εθνική Ελλάδας!

Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook