Ο Αναστασίου “έφαγε” τον Παπάζογλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Γιάννης Αναστασίου και Θανάσης Παπάζογλου βρέθηκαν στην Κόρτραϊκ ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ αναμένεται να αποχωρήσει από το Βέλγιο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sportdog

Μπορεί στη Ρόντα να μην έκανε την πορεία που ονειρευόταν, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου έχει μεγάλες φιλοδοξίες και ευελπιστεί ότι στη νέα του ομάδα, τη βελγική Κορτραϊκ, θα έχει την ευκαιρία να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει πάρει τα “κλειδιά” του συλλόγου και ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα, καθώς το πλάνο που έχει στο μυαλό του περιλαμβάνει πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, προκειμένου να φτιάξει μια ομάδα πάνω στα δικά του “θέλω”.

Ως γνωστόν ο Έλληνας τεχνικός έχει πάρει το “παιδί” του από τον Παναθηναϊκό, τον Αμπντούλ Τζελίλ Ατζαγκούν, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ωστόσο φαίνεται πως δεν υπολογίζει σε έναν άλλον επιθετικό που έχει στη διάθεσή του, τον Θανάση Παπάζογλου, παρότι ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ.

Ο πρώην κόουτς του Τριφυλλιού προφανώς θέλει έναν πιο κινητικό επιθετικό για την κορυφή της επίθεσης, με αποτέλεσμα να έχει θέσει εκτός πλάνων τον έμπειρο φορ, με θητεία στην Ελλάδα σε ΆρηΠΑΟΚΑστέρα ΤρίποληςΟΦΗ και Ατρόμητο (παραχώρηση από Ολυμπιακό).

Μάλιστα, ο 29χρονος άσος έχει πάρει το …μήνυμα από τον προπονητή του και ήδη ψάχνεται για την επόμενη ομάδα του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Θανάσης Παπάζογλου κοιτάζει ήδη το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και φέρεται να συζητάει με ομάδες της Super League, χωρίς ακόμα να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook