Πρώην παίκτης του ΟΦΗ χτυπήθηκε στην Πολωνία!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εξαγριωμένοι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας επιτέθηκαν και χτύπησαν παίκτες της ομάδας τους, μεταξύ αυτών και τον Αρκάντιους Μάλαρτζ.

Για ακόμα μία φορά, οι οργανωμένοι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας έδειξαν το σκληρό τους πρόσωπο. Δεν είναι και παιδιά για… κατηχητικό, είναι γνωστοί άλλωστε για κατά καιρούς άσχημα σκηνικά με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Η κακή πορεία της πρωταθλήτριας Πολωνίας, προκάλεσε την αντίδραση τους, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν παίκτες της ομάδας τους, επειδή εκείνοι ηττήθηκαν για δεύτερο σερί ματς, αυτή την φορά με το βαρύ 3-0 από την Λεχ Πόζναν εκτός έδρας.

Η Λέγκια είναι στο -6 από την κορυφή και οι οργανωμένοι θεώρησαν σωστό ότι για να τους… συνετίσουν και να τους βάλουν στο σωστό δρόμο, έπρεπε να τους βαρέσουν. Με αυτό τον τρόπο, πιστεύουν ότι θα παίξουν καλύτερα και θα αρχίσουν να νικούν.

Επιστρέφοντας στο γήπεδο τους, αφού εκεί οι παίκτες είχαν αφήσει τα αμάξια τους, περίμεναν περίπου 70 εξαγριωμένοι οπαδοί και τους χτύπησαν. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση και το πλήρωσαν κάποιοι παίκτες, ενώ υπήρξαν και πληροφορίες για ξυλοδαρμό σε μέλη του προπονητικού τιμ, αλλά διαψεύστηκαν από τον Κροάτη προπονητή, Ρομέο Γιόζακ.

Στην Πολωνία τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, Αρκάντιους Μάλαρτζ. ο Μίχαλ Κούχαρτσικ, ο Σεμπάστιαν Σιμάνσκι κι ο βοηθός προπονητή της Λέγκια, Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, χτυπήθηκαν από τους οπαδούς και οι υπόλοιποι γλίτωσαν με… λιγότερο ξύλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook