Το πρώτο στοίχημα του “Παπ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έλεγε και ξαναέλεγε ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να είναι μια οικογένεια και ήδη πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αυτό έχει κερδηθεί.

Απαράβατη, ποδοσφαιρική, αρχή επιτυχίας για τον ΟΦΗ του Νίκου Παπαδόπουλου είναι η δημιουργία οικογενειακού κλίματος μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ. Ο “Παπ” το έλεγε και το ξαναέλεγε συνεχώς τόσο σε δημόσιες, όσο και σε προσωπικές του συζητήσεις: “Το παν είναι να είμαστε μια οικογένεια προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Και όσο περνάει ο καιρός και ακόμα το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, βλέπουμε και πληροφορούμαστε ότι όλοι μέσα στην ομάδα είναι μια “γροθιά”. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και το προηγούμενο Σάββατο στο μπάρμπεκιου όπου μέσω των social media, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έδειχναν ότι έχουν πάρει το μήνυμα από τον προπονητή τους και άπαντες σκέφτονται το κοινό συμφέρον του συλλόγου. Όλοι είναι μια “παρέα” και ο Παπαδόπουλος δεν μπορεί να μην αισθάνεται δικαιωμένος όταν έλεγε πως ένα (σημαντικό) χαρακτηριστικό στο οποίο επέμενε, κάνοντας την επιλογή των παικτών, ήταν και ο χαρακτήρας τους,

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook