Οι εχθροί, οι αιχμές και το 20αρικο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φώτης Τσάλος με ένα πόστ στο Facebook έκανε λόγο για πρόσωπα που κατευθύνουν (!!) τον κόσμο να διαμαρτύρεται για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων και τα τελευταία 24ωρα δημιουργήθηκε ένα μπάχαλο για μια απόφαση που την πήρε προσωπικά ο ίδιος.

Σε μια απόφαση που συνολικά έχει σηκώσει αντιδράσεις ανεβάζοντας αρκετά την τιμή του εισιτηρίου για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, ο Φώτης Τσάλος αντί να παραδεχτεί το λάθος της απόφασης του, με μήνυμα του μέσω του Facebook αφήνει υπόννοιες που δεν ξέρει κανένας σε ποιους αναφέρονται.

Το μεταφέρουμε αυτούσιο όπως το δημοσίευσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ: «Η πολλή ψηφία του κόσμου που στηρίζει την προσπάθειά μας είναι ευχαριστημένοι Είναι λογικό και το δεχόμαστε κάποιοι φίλαθλοι να υποστηρίζουν διαφορετικές απόψεις να υποκινούνται από κάποιους που δεν θέλουν να πηγαίνουμε καλά σαν ομάδα το πρόβλημα Μπορεί να είναι και από κάποιους και κοντά στην ομάδα που δεν περίμεναν τα πράγματα να εξελιχθούν τόσο καλά για τον ΟΦΗ και θέλω τη μεγάλη σας προσοχή Γιατί στο μέλλον θα προσπαθούν συνέχεια να μας δημιουργούν προβλήματα εσωτερικά για να μην πετύχουμε το στόχο μας όλοι οι ομιλητές μείνετε ενωμένοι ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα καλή δύναμη σε όλους μας».

Αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιοι είναι εκείνοι που «θα προσπαθούν να δημιουργούν εσωτερικά προβλήματα» όταν ο ίδιος δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του καμία άποψη για το τι έπρεπε να γίνει στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Γιατί οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως πάνω στον Τσάλο «έπεσαν» αρκετοί συνεργάτες του από την ΠΑΕ καθώς και μέλη του Δ.Σ. ωστόσο εκείνος επέμεινε παίρνοντας πάνω του την απόφαση για την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων.

Επειδή η θέση του προέδρου του ΟΦΗ είναι το ανώτατο αξίωμα στις ποδοσφαιρικές αρχές του νησιού, καλό είναι να είναι και ο ίδιος αρκετά προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του και να μην μπαίνει σε διαδικασίες συνωμοσιολογίας…