Η μισή αλήθεια του Όγκμποε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μάριος Όγκμποε έκανε δηλώσεις πως δεν πήγε στον Άρη επειδή δεν ήθελε να τεθεί αντίπαλος του ΟΦΗ όμως δεν είπε πως έκανε ότι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να φύγει και από την ομάδα.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα Metrosport λέγοντας πως θα αποδεχόταν την πρόταση του Άρη αλλά, εν τέλει, δεν το έκανε επειδή δεν ήθελε να τεθεί αντίπαλος της πρώην ομα΄δας του. Μόνο που το ρεπορτάζ, τόσο από τον Άρη – όσο και από τον ΟΦΗ – είναι εντελώς διαφορετικό από αυτά που είπε ο Όγκμποε.

Αφενός για τον ΟΦΗ πρέπει να πούμε ότι από την ομάδα τον έψαχναν δύο με τρεις ημέρες προκειμένου να τον πληρώσουν και να μην υπάρχει πρόβλημα με την δική του περίπτωση. Και παρότι εκείνος έλεγε συνεχώς πως θα λάβει τα χρήματα, ένα ωραίο πρωί κατέθεσε προσφυγή ζητώντας να μείνει ελεύθερος. Και προφανώς ο Όγκμποε δεν δέχτηκε τα χρήματα γιατί εάν τα έπαιρνε δεν θα είχε τότε δικαίωμα προσφυγής. Άλλωστε δεν είναι τυχαία και η αναφορά του Νίκου Παπαδόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό (δίχως να τον κατονομάσει) λέγοντας πως οι δύο τελευταίοι παίκτες δεν έπρεπε να κάνουν προσφυγή αφού ήταν μικρές οι οφειλές.

Και αφετέρου για τον Άρη το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης του είχαν διαμηνύσει ότι δεν θα έμπαιναν ποτέ σε διαδικασία συζητήσεων μαζί του από την στιγμή που έφυγε από τον ΟΦΗ κάνοντας προσφυγή και όχι ως ελεύθερος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook