Δεν το χωνεύουν ότι τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το σανό που πουλούν στην Θεσσαλονίκη και η επίθεση στον ΟΦΗ έχει μια εξήγηση. Δεν μπορούν να χωνέψουν στον Άρη ότι όσα κρύβουν στην συμπρωτεύουσα, τα ξέρει όλη η υπόλοιπη ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Μια άνευ προηγούμενου επίθεση έχουν εξαπολύσει στον ΟΦΗ τα “κίτρινα” ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης με υπόννοιες, υποννοούμενα και γράφοντας συνεχή ψέμματα εις βάρος του συλλόγου. Και καταλαβαίνουμε, μέχρι ενός σημείου, την πίκρα για την απώλεια του Βουό που τον θεωρούσαν κλεισμένο δίχως ο παίκτης να έχει καν συμφωνήσει με τον Άρη.

Όμως από το να εκφραστεί τέτοια πίκρα μέχρι να διασπείρουν συνεχή ψέμματα εις βάρος του ΟΦΗ, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το δεχτεί κανένας. Το τι έχουν πει ή έχουν γράψει δεν λέγεται! Από ότι ο Βουό θα πάρει 150.000 ευρώ (αλήθεια δίνονται ακόμα αυτά τα χρήματα) μέχρι το ότι η ΠΑΕ έγραψε ψέμματα για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του! Κατάφεραν να πουν μέχρι και ότι η πλευρά του Βουό διαπραγματευόταν με τον Άρη ακόμα και την ώρα που ο παίκτης βρισκόταν ήδη στο Ηράκλειο.

Το χειρότερο όλων είναι ότι έφτασαν στο σημείο να βάλουν στο παιχνίδι και το Νίκο Παπαδόπουλο με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κάνοντας λόγο για… ζήλιες εντός των αποδυτήριων μετά την σημερινή μεταγραφή του Βουό.

Προφανώς και όλα έχουν μια εξήγηση. Δεν μπορούν να χωνέψουν τα ψέμματα που τους έταζε η ΠΑΕ Άρης και ότι και εκείνοι έπεσαν σε μια δημοσιογραφική “τρύπα” με αποτέλεσμα να έχουν εκτεθεί απέναντι στους οπαδούς της ομάδας τους. Προσπαθώντας λοιπόν να πετάξουν τις ευθύνες από πάνω τους, εκείνοι επιτίθενται στον ΟΦΗ χρησιμοποιώντας την τακτική της “λάσπης στον ανεμιστήρα”.

Το ότι ο Άρης μέχρι χθες δεν είχε ενημερότητα, είναι κάτι που τους διαφεύγει. Το ότι επίσης τους διαφεύγει πως σε όλη την ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζουν καλά πως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης είναι αρκετά μεγάλα. Το ότι εκείνοι δεν ασκούν δημοσιογραφία αλλά παίζουν μόνο το παιχνίδι του Άρη, είναι κάτι που προφανώς δεν τους ενοχλεί καθόλου.

Όμως όταν αναφέρονται στον ΟΦΗ, ανεξάρτητα με την πλευρά του παίκτη ή και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, θα μάθουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί το μόνο που κάνουν είναι να τους κοροϊδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

Και φαίνεται πως το μάθημα του Παπαδόπουλου δεν τους έγινε πάθημα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook