Καλούς, κακούς, αυτούς έχουμε στον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Θεσσαλονίκη συνεχίζουν να πουλούν “σανό” με το κιλό και αντί να ασχολούνται με την ομάδα που ακολουθούν στο ρεπορτάζ κάθονται και γράφουν για τον ΟΦΗ. Εμείς, ως Gentikoule, στεκόμαστε στο πλευρό τους και τους βοηθάμε στο ρεπορτάζ.

Τόσο τις προηγούμενες ημέρες, παραμονές του αγώνα με την Σπάρτη, όσο και τις ώρες που ακολούθησαν του διπλού στην Λακωνία (δεν πρόλαβε να σφυρίξει την λήξη ο Αντωνίου και ξεκίνησαν τα αφηγήματα), στην Θεσσαλονίκη δεν είχαν τι να γράφουν και ασχολήθηκαν με τη νίκη του ΟΦΗ.

Η “μονταζιέρα παραπληροφόρησης” δουλεύει σε φουλ ρυθμούς και οι άμοιροι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο του Άρη ότι πίσω από τον ΟΦΗ είναι κάποια, αόρατη, μυστήρια δύναμη και ξαφνικά η ομάδα βρήκε λύση. Εμείς ως καλοί συνάδελφοι οφείλουμε να κάνουμε πιο εύκολη την δουλειά τους γιατί από τα πολλά φαντάσματα, στο τέλος θα φορούν στολές των Γκοστμπάστερς για να πείσουν τους εαυτούς τους και στον καθρέπτη που κοιτάζονται.

Εμείς σαν σωστό, ενημερωτικό, σάιτ προκειμένου να τους βγάλουμε από την δύσκολη θέση και επειδή θέλουμε να κάνουμε εύκολη την δουλειά τους, τους παραθέτουμε το μετοχόλογιο της ΠΑΕ και ποιοι είναι εκείνοι που χρηματοδοτούν τον ΟΦΗ. Με τα (μεγάλα) λάθη τους και τις αστοχίες τους, εκείνοι που βρίσκονται στον ΟΦΗ έχουν ονοματεπώνυμο και δεν είναι αφανής κανένας τους. Είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Ελλάδας (π.χ. Χαλκιαδάκης ή Καράτζης) και άλλοι πολλοί που είναι ιδιαίτερα πετυχημένοι επιχειρηματικά.

Εάν θέλουν (και δεν βαριούνται να κάνουν ρεπορτάζ) μπορούν να “γκουγκλάρουν” τα ονόματα τους για να μάθουν ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και άλλα πολλά προκειμένου να ενημερώνουν σωστά τον κόσμο του Άρη και όχι να τον παραπληροφορούν – θέλω να πιστεύω εν αγνοία τους.

Καλώς ή κακώς λοιπόν αυτοί είναι οι μέτοχοι της ΠΑΕ είναι εμφανείς στο ότι διαθέτουν τις μετοχές της ΠΑΕ στην διάθεση τους και αν κατά τύχη έρθει για διακοπές ο Ιβάν, θα είμαστε οι πρώτοι που θα τους ενημερώσουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook