Η ώθηση της Θύρας 4

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το γήπεδο που “κόχλαζε” στα τελευταία λεπτά του αγώνα και η δύναμη της Θύρας 4 που έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο να είναι στο πόδι.

Παιχνίδια όπως το Σαββατιάτικο δεν είναι εύκολα. Μπορεί να φαίνονται εύκολα, ειδικά όταν έχεις έναν αντίπαλο που δεν έχει να χάσει τίποτα αλλά αντιθέτως εσύ έχεις να χάσεις περισσότερα. Πολύ περισσότερο όταν το παιχνίδι κρέμεται από μια κλωστή και είναι στο ρευστό 1-0. Εκεί είναι που ο κόσμος χρειάζεται να δώσει το παρόν και να λιώσει τον αντίπαλο του με την φωνή του και πραγματικά στο τελευταίο 5λεπτο η Θύρα 4 έδωσε το σύνθημα και όλο το γήπεδο έγινε καμίνι!

Δεν θέλει και πολύ, σε τέτοιου είδους παιχνίδια, να εφησυχαστεί και ο κόσμος. Όμως αυτό που έγινε από την Θύρα 4 το απόγευμα του Σαββάτου ήταν κάτι μοναδικό!

Τι φωνή, με τέτοια ένταση και τέτοια εξέδρα! Το “Γεντί Κουλέ” πήρε φωτιά μέσα σε δευτερόλεπτα, σαν μπαρούτι που σιγόκαιε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, οι φωνές της Θύρας 4 ενθάρρυναν τους ποδοσφαιριστές μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο παίρνοντας ακόμα μεγαλύτερη δύναμη!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook