Ομάδα… ασορτί και με το γήπεδο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αγωνιστικός χώρος του “Γεντί Κουλέ” έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και το χορτάρι έχει… ανθήσει όπως και οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Γιώργος Παπυράκης έχει αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο αγωνιστικός χώρος του “Γεντί Κουλέ” είναι πραγματικό “χαλί” με τις διαγραμίσεις που έχουν δημιουργηθεί αλλά και με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Και το τονίζουμε γιατί το έχουμε πει αρκετές φορές. Σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ δεν αρκούν μόνο οι καλές εμφανίσεις και η πορεία πρωταθλητισμού. Πρέπει να τους παρέχονται οι καλύτερες συνθήκες προπόνησης αλλά και στο γήπεδο που αγωνίζονται να βρίσκονται τα πάντα στην εντέλεια. Η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του “Γεντί Κουλέ” δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και από μόνο του, αυτό το γεγονός, βοηθάει την ομάδα να παίζει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook