Πρόσωπα χαμογελαστά=ΥΓΕΙΑ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το 3-0 από τον Βαφέα αρκούσαν για να καταλάβει κάποιος ότι το κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ δεν υπάρχει σε καμία άλλη ομάδα της Football League.

Ο Νίκος Βαφέας έχει κάνει το 3-0 και μέχρι να πάνε τα Τρίκαλα στην σέντρα, μεσολαβούν κάποια δευτερόλεπτα. Τι έγινε λοιπόν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου; Σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα, οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν πλάκα και χαβαλέ μεταξύ τους, χαμογελούσαν και κυρίως έδειχναν ότι ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν.

Το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι τέτοιο που όταν στις δηλώσεις τους οι παίκτες λένε ότι είναι μια «οικογένεια», δεν το λένε για να το πουν αλλά γιατί το εννοούν. Και έτσι νιώθουν. Ότι όλοι είναι για έναν και ένας για όλους. Αυτό δείχνει και την πραγματική υγεία που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει δημιουργήσει μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν έχει ατομικά κριτήρια αλλά μονίμως ομαδικά και μην ξεχνάμε πως το στοιχείο που κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ ήταν αυτό το οικογενειακό κλίμα.