Προσβάλλετε τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο βουλευτής Ηρακλείου με το ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης φιλοξενήθηκε στην κρατική τηλεόραση και με στόμφο απάντησε ότι υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον θα μπορούσε να το κρύψει και να μην το πει με θαυμασμό.

Όταν είσαι βουλευτής και εκπροσωπείς το Ηράκλειο θα πρέπει να σέβεσαι και την μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης. Προφανώς ο κύριος Συντυχάκης, που εμφανίζεται συχνά πυκνά σε φιέστες του ΟΦΗ δεν το έχει αντιληφθεί αυτό. Σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΚΚΕ φιλοξενήθηκε σε πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης προκειμένου να μιλήσει για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, σωστά σκεπτόμενος, τον ρώτησε: “Είστε ΟΦΗ” (ακόμα και εκεί δείχνουν ότι σέβονται τον σύλλογο) με τον κύριο Συντυχάκη να απαντάει χαμογελαστός “όχι, Ολυμπιακός”. Κανένας δεν έχει την απαίτηση να υποστηρίζουν όλοι τον ΟΦΗ όμως είπαμε, όχι και έτσι! Η απάντηση του κυρίου Συντυχάκη αποτελεί από μόνη της έλλειψη σεβασμού προς το μεγαλύτερο αθλητικό μέγεθος του Ηρακλείου και της Κρήτης και κατά δεύτερον λόγο απέναντι στην πόλη που είναι υποψήφιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook