Όταν είσαι ηθικός…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ήττα της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο την φέρνει ένα βήμα από τον υποβιβασμό και ορισμένα στελέχη του συμπολίτη φρόντισαν να δείξουν την κακία τους με δημόσια ποσταρίσματα που αφενός δεν τιμούν τον Εργοτέλη και αφετέρου τις ίδιες.

Δεν αναφερόμαστε στην ανάρτηση του Γιώργου Βρέντζου, όπου μαζί με τα συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη η οποία ανέβηκε στην Α’ Εθνική άφηνε αιχμές στις παίκτριες που αποχώρησαν, δεδομένου ότι όπως πληροφορηθήκαμε επρόκειτο για παρεξήγηση η οποία λύθηκε μετά από επικοινωνία του πρώην προέδρου του Εργοτέλη με τον Σήφη Κορωνάκη κι άλλους παράγοντες της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ. Στην επικοινωνία που υπήρξε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ ο Γιώργος Βρέντζος ξεκαθάρισε ότι το σχόλιο του απευθυνόταν σε συγκεκριμένες πρώην παίκτριες του Εργοτέλη – όχι απαραίτητα νυν του ΟΦΗ – και όχι συνολικά στα κορίτσια που πήγαν στον ΟΦΗ, στον οποίο δεν αναφέρηκε ούτε άμεσα ούτε έμμεσα.

Όμως θα ασχοληθούμε και είναι κατακριτέο από την στιγμή που η προπονήτρια του Εργοτέλη Γιάννα Δούκα ειρωνευόταν δημόσια τα κορίτσια του ΟΦΗ επειδή ηττήθηκαν από τον Ατρόμητο και πλέον δύσκολα θα αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Είναι ανήθικο για να μην χρησιμοποιήσουμε κάποια άλλη λέξη όταν κάποιος προπονεί μικρά κορίτσια και εύχεται για την αποτυχία μιας αντίπαλης ομάδας. Πολύ περισσότερο όταν έχει συνεργαστεί με τις περισσότερες από εκείνες που τώρα αγωνίζονται στον ΟΦΗ και στο παρελθόν αγωνίζονταν στον Εργοτέλη.

Αλήθεια αυτά διδάσκει σε κορίτσια μικρών ηλικιών; Πως να ειρωνεύεται την αποτυχία μιας ομάδας από την ίδια πόλη και μάλιστα απέναντι σε συναθλήτριες τους; Ή απλά έγινε για λόγους εκδούλευσης και τίποτα παραπάνω;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook