“Επίσημα” τέλος στην προπαγάνδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ανακοίνωση που βγήκε νωρίτερα από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έβαλε τέλος στην προπαγάνδα που συντηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα εντός και εκτός Ηρακλείου.

Δυστυχώς η πόλη του Ηρακλείου, σε ότι έχει να κάνει με τον ΟΦΗ, είναι μια μίζερη πόλη. Ώρες – ώρες αντιλαμβάνεσαι τα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται γύρω από τον σύλλογο και σε κάνει να σκέφτεσαι αν μένεις στο Ηράκλειο ή 50 μέτρα από το “Καραϊσκάκη”. Η πορεία του ΟΦΗ μέσα στο 2018 και το γεγονός ότι τα μέλη της Διοικούσας κράτησαν ενωμένο και όρθιο το ποδοσφαιρικό τμήμα – προφανώς και ήταν κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς. Όμως η ανακοίνωση που βγήκε από τους παίκτες βάζει τέλος στην προπαγάνδα που ορισμένοι, εντός και εκτός Ηρακλείου αναπαραγάγουν για τους δικούς τους, ξεχωριστούς, λόγους.

Και αυτό το γεγονός έχει δύο πτυχές. Η μια είναι το αγωνιστικό και η άλλη αφορά το εξωαγωνιστικό. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, στην Θεσσαλονίκη τρόμαξαν που έβλεπαν τον ΟΦΗ να αντεπιτίθεται και άρχισαν την σεναριολογία και το “σανό” περί σχέσεων ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και Σαββίδη. Ο κόσμος γελούσε αλλά έλα μου που στην συμπρωτεύουσα τα πίστευαν. Είπαμε το “σανό” είναι δωρεάν και τα πρόβατα το τρώνε, πάντα αμάσητο.

Όμως το κακό είναι πως αυτή η “μπουρδολογία” έκανε την εμφάνιση της και στο Ηράκλειο. Με το ζόρι να βγει η “ρετσινιά” στον ΟΦΗ και τον κόσμο του που στο παρελθόν δεν μάσησαν από Βαρδινογιάννηδες και άλλες περίεργες ιστορίες. Εδώ πάει και κουμπώνει το εξωαγωνιστικό σκέλος. Δεν μπόρεσαν ορισμένοι, που δείχνουν ότι τα συμφέροντα τους είναι κόντρα στον ΟΦΗ και όχι υπέρ του ΟΦΗ, να δεχτούν ότι η ομάδα μέσα σε δύο μήνες βρέθηκε από την τρίτη θέση, ή το -5, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook