Ο ΟΦΗ δεν θα γίνει ποτέ συνομιλητής του Αλαφούζου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να ξεχάσει, και ευτυχώς δεν ξεχνάει, ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ συνομιλητής του ανθρώπου που τον κυνήγησε όσο κανένας άλλος μέσα στα τελευταία χρόνια.

Χθες το βράδυ έκανε την εμφάνιση του ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για συνάντηση που διοργανώνει ο Γιάννης Αλαφούζος και προσκεκλημένες είναι οι ομάδες που έχουν μείνει χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο. Και πως ενδέχεται να δώσει το παρόν και ο ΟΦΗ.

Αυτό μπορεί να εκληφθεί μόνο ως κακόγουστο αστείο και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Και στον ΟΦΗ δεν ξεχνούν την στάση του Αλαφούζου, ούτε τον ιερό πόλεμο που είχε ξεκινήσει εις βάρος της ομάδας την τριετία 2012 – 2015 όταν τον κατηγορούσε με συκοφαντικό τρόπο επιδιώκοντας την εξόντωση του. Ας τα βγάλει πέρα μόνος του τώρα και τον ΟΦΗ να μην τον ανακατεύει γιατί ο ΟΦΗ δεν ξεχνάει και κωλοτούμπες δεν κάνει.

Μάλιστα σχολίαζαν στον ΟΦΗ πως δεν μπορεί να γίνει ποτέ συνομιλητής ενός ανθρώπου που αποτελεί κόκκινο πανί για τον σύλλογο, τους παράγοντες του αλλά και τον ίδιο τον κόσμο του.

Όμως αυτό που ξεχνούν ορισμένοι στην Αθήνα είναι ο ανήθικος τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκε ο εν λόγω κύριος στον ΟΦΗ και πως ποτέ δεν πρόκειται να του δοθεί καμία χείρα βοηθείας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook