Το λουκέτο ήταν λάθος τρόπος αντίδρασης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σηκώνει αρκετά μεγάλη κουβέντα το θέμα των ακαδημιών του ΟΦΗ. Και εμείς δεν θα πούμε ποιο είναι το λάθος ή το σωστό και τι πρέπει να γίνει. Όμως η μορφή αντίδρασης δεν μπορεί να έχει σχέση με τα παιδάκια που φορούν την φανέλα του ΟΦΗ.

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Το έχουμε επαναλάβει παρακολουθώντας όλη την προσπάθεια αυτά τα τρία χρόνια που έχει αναλάβει η Επιτροπή Ακαδημίας. Ότι συμβαίνει με τον Ερασιτέχνη, πρέπει να λυθεί εσωτερικά και όχι δημόσια.

Όμως εδώ πρέπει να επισημάνουμε κάτι. Είναι σεβαστή η οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης ή πικρίας. Η απόφαση ωστόσο για την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων υποδομής είναι από σκληρή έως υπερβολική. Και ο μοναδικός λόγος που το λέμε αυτό είναι ότι τα μικρά παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα για τις οποιεσδήποτε κόντρες που υπάρχουν.

Τα μικρά παιδιά που φορούν τα «ασπρόμαυρα» και εκπροσωπούν τον ΟΦΗ δεν ευθύνονται σε τίποτα χάνοντας τις προπονήσεις και την καθημερινή τους τριβή. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε εν θερμώ, και ίσως από κάποιες λάθος συμβουλές, και υπάρχει ακόμα χρόνος να παρθεί πίσω – μέχρι να ξεκαθαρίσει (οριστικά) η κατάσταση.